Παρουσίαση

Συνεντεύξεις των keynote speakers του συνεδρίου.

 

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Η Hellenic Maintenance Society και η ATLANTIS Engineering, υπό την ενεργή υποστήριξη της EFNMS (European Federation of National Maintenance Societies) διοργανώνει το 8th Maintenance Forum με θέμα «Maintaining your future». Το 8th Maintenance Forum θα φιλοξενηθεί φέτος στις 11 - 13 Οκτωβρίου 2012, στο Radisson Blu Park Hotel, στην Αθήνα.

Φέτος στο 8th Maintenance Forum θα φιλοξενηθεί η ευρωπαϊκή κοινότητα της συντήρησης EFNMS (European Federation of National Maintenance Societies), πραγματοποιώντας για πρώτη φορά τη Γενική της Συνέλευση στην Ελλάδα, γεγονός που θα δώσει τη δυνατότητα στο ελληνικό κοινό να παρακολουθήσει ομιλίες από τους πρωτοπόρους στο χώρο της συντήρησης.

Στο 8th Maintenance Forum θα συμμετέχουν ως Κεντρικοί Ομιλητές οι:

-Alexander Stuber, fmpro, Chairman, EFNMS - Switzerland

-Gerard Neyret, Chairman of EFNMS Health, Safety & Environment Committee (May 2009 - May 2012) - France

-Tom Svantesson, Associate Consultant - Denmark

-Gerardo Alvarez, Vice – President, Spanish Maintenance Society - Spain

Επιπλέον, θα συμμετέχουν ως Ομιλητές οι:

-Per Schjølberg, Head of Production and Quality Engineering Department, Norwegian University of Science and Technology - Norway

-Tomáš Hladík, Chairman of Czech Republic Maintenance Society, Czech

To Maintenance Forum αποτελεί κάθε χρόνο το μεγαλύτερο γεγονός στην Ελλάδα, στο χώρο της Συντήρησης, με ιδιαίτερα μεγάλη συμμετοχή και προσέλευση. Η αξιοσημείωτη οργανωτική επιτυχία των προηγουμένων Maintenance Forum έχει καταστήσει το θεσμό αυτό σημείο αναφοράς για το χώρο της συντήρησης και βήμα επικοινωνίας, ενημέρωσης και ανταλλαγής εμπειριών μεταξύ στελεχών επιχειρήσεων, προμηθευτών και φορέων.

Με εκτίμηση,

Γιώργος Ευφραιμίδης

Πρόεδρος οργανωτικής επιτροπής 8th Maintenance Forum

hotel2
shadow
shadow