Ολοκληρώθηκε το 9th Maintenance Forum / 1st Greek-Bulgarian Conference

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες των 9th Maintenance Forum - 1st Greek-Bulgarian Conference με θέμα "maintaining your future" που πραγματοποιήθηκαν μεταξύ 10 - 12 Οκτωβρίου 2013, στο Συνεδριακό Κέντρο του Εθνικού Κέντρου Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΕΚΕΤΑ) στη Θεσσαλονίκη.

Το Forum διοργανώθηκε για ένατη χρονιά από την Hellenic Maintenance Society και την Atlantis Engineering, με την ενεργό συμμετοχή της European Federation of National Maintenance Societies (EFNMS). Εφέτος, το Maintenance Forum πέρασε τα ελληνικά σύνορα και συνάντησε τη Βουλγαρική Κοινότητα Συντήρησης διοργανώνοντας το 1st Greek - Bulgarian Conference, υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Μακεδονίας - Θράκης και με την Υποστήριξη του Γενικού Προξενείου της Βουλγαρίας στη Θεσσαλονίκη.

Στα 9th Maintenance Forum / 1st Greek - Bulgarian Conference φιλοξενήθηκαν κορυφαίοι ομιλητές με εξέχουσα εμπειρία από την Ελλάδα, τη Βουλγαρία και άλλες Ευρωπαϊκές χώρες και τοποθετήθηκαν επί των τεχνολογικών και οργανωτικών εξελίξεων γύρω από τις Θεματικές Ενότητες της διοργάνωσης. Ένα από τα κορυφαία σημεία της εκδήλωσης, ενδεικτικό του κλίματος δημιουργικότητας αποτέλεσε η παρουσίαση του Ύμνου της Συντήρησης. 

Την πρώτη ημέρα, πραγματοποιήθηκαν για ακόμη μία χρονιά πρακτικά Workshops γύρω από τις θεματικές ενότητες «Maintenance KPls and Benchmarking», «Autonomus Maintenance» και «Τεχνικές Εξοικονόμησης Ενέργειας σε Βιομηχανικούς Καταναλωτές - Πεπιεσμένος Αέρας». Στα Workshops συμμετείχαν επαγγελματίες και εκπρόσωποι των κορυφαίων εταιριών του βιομηχανικού και βιοτεχνικού κλάδου. Κατά τη δεύτερη και τρίτη ημέρα, κορυφαίοι επαγγελματίες του κλάδου της Συντήρησης, ως ομιλητές και ως συμμετέχοντες, συζήτησαν σε βάθος, γύρω από τις θεματικές ενότητες Asset Management, Total Productive Maintenance, Maintenance Technology, Maintenance Prevention / CBM, Facility Management, Industrial Case Studies, Maintenance Techniques και Maintenance Human Resources.

Κατά γενική ομολογία και βάσει των αξιολογήσεων των συνέδρων η φετινή διοργάνωση υπήρξε η πλέον επιτυχημένη συνεχίζοντας την παράδοση των τελευταίων ετών. Τόσο το περιεχόμενο των παρουσιάσεων όσο και η θεματολογία των ενοτήτων, απέσπασαν θετικές αξιολογήσεις και σχόλια από πλευράς των συμμετεχόντων επιβραβεύοντας κατ' αυτό τον τρόπο τις προσπάθειες των τελευταίων μηνών.

Την διοργάνωση στήριξαν έμπρακτα οι Χορηγοί και Εκθέτες: ue Systems Inc., AGT και Green Air Energy καθώς και οι Χορηγοί Επικοινωνίας: ΣΕΒ - ΙΒΕΠΕ, τα Περιοδικά Plant Management, Σύγχρονη Τεχνική Επιθεώρηση, Μετάδοση Ισχύος, η Εφημερίδα Μακεδονία και το Portal EurEM.

 

hotel2
shadow
shadow