Χαιρετισμός του προέδρου

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Το Maintenance Forum αποτελεί κάθε χρόνο το μεγαλύτερο θεσμοθετημένο γεγονός στην Ελλάδα, στο χώρο της συντήρησης. Η πολύ μεγάλη συμμετοχή και η αξιοσημείωτη επιτυχία των προηγούμενων Maintenance Forums έχουν καταστήσει το θεσμό σημείο αναφοράς για το χώρο της Συντήρησης και βήμα επικοινωνίας, ενημέρωσης και ανταλλαγής εμπειριών μεταξύ στελεχών επιχειρήσεων, προμηθευτών και φορέων. Και αυτή τη χρονιά το Maintenance Forum συνδιοργανώνεται από τη Hellenic Maintenance Society και την Atlantis Engineering και τελεί υπό την ενεργή υποστήριξη του EFNMS (European Federation of National Maintenance Societies).

Το 7th Maintenance Forum με θέμα «Maintaining your power» θα διοργανωθεί στις 13-15 Οκτωβρίου 2011 στην Αθήνα. Στόχος του 7th Maintenance Forum αποτελεί η ανάδειξη και αναβάθμιση του ρόλου της Συντήρησης. Τη σκυτάλη παίρνουν φέτος έμπειροι ομιλητές και προσωπικότητες της Συντήρησης από όλη την Ευρώπη, οι οποίοι καλούνται να καταδείξουν τη στρατηγική που πρέπει να ακολουθήσουν τα τμήματα συντήρησης σε περιόδους οικονομικής ύφεσης και να παρουσιάσουν σύγχρονες τεχνολογίες και μεθοδολογίες οργάνωσης.

Στο πλαίσιο των εργασιών του 7th Maintenance Forum θα παρουσιαστούν εισηγήσεις και case studies, μεταξύ άλλων, αναφορικά με Green Maintenance, Asset Management, Ασφάλεια και Υγιεινή στη Συντήρηση, Βιομηχανική Συντήρηση, Τεχνολογία Συντήρησης, Facility Management, Condition Based Maintenance-CBM, Master Thesis Awards on Maintenance, Οικονομικά της Συντήρησης.

Τέλος, μετά την περσινή επιτυχία, φέτος θα φιλοξενηθούν τρία υψηλού επιπέδου Workshop σε θέματα Διοίκησης της συντήρησης και εξοικονόμησης της ενέργειας μέσω της συντήρησης.

Με εκτίμηση,
Γιώργος Ευφραιμίδης
Πρόεδρος οργανωτικής επιτροπής 7th Maintenance Forum

shadow
shadow